slides
slides
slides
slides
slides
slides
GRAND CHARLEMAGNE ONTBIJT (V) 17.5
pain de mer - gebakken ei met spek of gerookte zalm - heuvelham - jonge kaas - croissant - jam - yoghurt - rood fruit - granola - honing - warmme drank naar keuze - verse jus d'orange
PANCAKES (V) 10.5
crème fraîche - rood fruit - maple siroop
YOGHURT (V) 7.5
biologische yoghurt - rood fruit - honing - granola
CROISSANT (V) 3.5
keuze uit ham - jonge kaas - oerham
BRIOCHEBROOD PADDENSTOELEN (V) 10.5
briochebrood - gebakken paddenstoelen - dragoncrème
Onze biologische appel- en perensap van Appelaere uit Winterkerkje zijn heerlijk bij ons ontbijt!
Koude lunchgerechten:
keuze uit een wit of bruin broodje of pain de mer
RUNDERCARPACCIO 14.5
kappertjes - Parmezaanse kaas - rucola - truffelmayonaise - olijvencrumble
KALFSROSBIEF 11.5
little gem - zwarte knoflookcrème - ingelegde rode ui - cherrytomaat - komkommer
GEROOKTE ZALM 13.5
rucola - zongedroogde tomaat - limoenmayonaise - olijvencrumble
FORELSALADE 11.5
gerookte forelsalade - little gem - cherrytomaat - komkommer - ingelegde rode ui - dragoncrème
OUDE KAAS (V) 10.5
huisgemaakte piccalilly - little gem - cherrytomaat - komkommer
RODE BIET (V) 9.5
rode bietentapenade - olijvencrumble - little gem - zongedroogde tomaat - hazelnoot
Warme lunchgerechten
BRIOCHEBROOD PADDENSTOELEN (V) 10.5
briochebrood - gebakken paddenstoelen - dragoncrème
UITSMIJTER (V) 11.5
pain de mer - drie eieren - keuze uit oerham, jonge kaas of/en spek
CROQUE MONSIEUR (V) 9.5
tosti met oerham - jonge kaas - Gruyère - bechamel - ketchup
CROQUE MADAME (V) 10.5
tosti met oerham - jonge kaas - Gruyère - gebakken ei - bechamel - ketchup
KROKETTEN (V) 10.5
pain de mer - twee bourgondische kroketten - Limburgse mosterd
GARNALENKROKETTEN 15.5
pain de mer - twee garnalenkroketten - huisgemaakte remouladesaus
STREEKPLATEAU 18.5 pp (vanaf 2 personen)
een greep van kleine gerechten uit de omgeving
MESTREECHS ZOERVLEIS 17.5
authentiek Limburgs stoofpotje - appelcompote - salade - frites
SATÉ MARCUS 19.5
varkenshaas - huisgemaakte satésaus - salade - frites
SPARERIBS 17.5 / 22.5
gelakt in huisgemaakte BBQ saus - salade - frites (keuze uit een hele of halve rib)
KRULLBURGER 18.5
Limburgse varkensburger - oude kaas - little gem - cherrytomaat - komkommer - augurk - zwarte knoflookcrème
WISSELENDE PASTA
vraag ons personeel naar het huidige recept
Al onze hoofdgerechten wrden geserveerd met frites of gepofte aardappelen en een salade
VARKENSWANG 21.5
varkenswang van het Limburgs Krullvarken gestoofd in biersaus
STEAK TARTAAR CHARLEMAGNE 21.5
op chef zijn persoonlijke, mediterraanse wijze (200 gr.)
SCHNITZEL 19.5
varkensschnitzel - klassieke Charlemagnesaus - paddenstoelen
ZEEBAARS (V) 22.5 / 18.5
zeebaars - saffraan risotto - groene aspergetips
Liever alleen de vegetarische risotto met asperges? Dat kan natuurlijk ook...
VISSTOOF 19.5
kabeljauw - paprika - courgette - tomaat
BLOEMKOOL (V) 17.5
gepofte bloemkool - pikante kokos/currysaus - piccalilly
CHARLEMAGNE BORRELPLANK 18.5
Ook vegetarisch te verkrijgen
mini nacho's - twee vleeswaren - twee kazen - venkelsalade - crackers - olijven - bitterballen
MEGA CHARLEMAGNE PLANK 32.5
Ook vegetarisch te verkrijgen
mini nacho's - brood met dips - gerookte zalm - twee vleeswaren - twee kazen - kaasblokjes - spareribs - venkelsalade - olijven - bitterballen - crackers - druiven
KAASPLANK 13.5
vijf verschillende soorten kaas - stroop - druiven - brood - crackers
VLEESPLANK 14.5
vier verschillende vleeswaren - olijvencrumble - crackers - pain de mer
KNABBELPLANK (V) 10.5
kaasblokjes - olijven - nootjes - crackers
Maandag | 09.00 - 02.00 |
Dinsdag | 09.00 - 02.00 |
Woensdag | 09.00 - 02.00 |
Donderdag | 09.00 - 02.00 |
Vrijdag | 09.00 - 03.00 |
Zaterdag | 09.00 - 03.00 |
Zondag | 09.00 - 02.00 |