€38.50
Rundercarpaccio
truffelmayonaise - olijvencrumble - zongedroogde tomaat - Parmezaanse kaas - rucola - kappertjes
Champignons Gratinées
kastanjechampignons uit de oven gegratineerd met kruidenboter en Gruyère
Kleine Salade Vis
gemengde salade met gerookte zalm en tonijnsalade
***
Konijn
stevige konijnenbout bereid op echt Mestreechse wijze
Saté Marcus
varkenshaasspiesjes met huisgemaakte pindasaus
Vega Zuurvlees
plantaardige vaiant van de klassieke stoof, gemaakt van jackfruit
Lekkerbekje
traditioneel gepaneerd lekkerbekje met remouladesaus
***
Chocolate Chip Cookie
meringue - rood fruit - slagroom - frambozencoulis
Crème Brûlée
klassiek vanille dessert met rood fruit en vanille ijs
Kaasplank 1p (+4.5)
vier verschillende kazen - stroop - walnoot - crackers
Wenst u liever tweegangen te dineren?
Een combinatie van voor- en hoofdgerecht of hoofd- en nagerecht kost 32.50 per persoon