Koude lunchgerechten:
keuze uit een wit of bruin broodje of pain de mer
RUNDERCARPACCIO 14.5
kappertjes - Parmezaanse kaas - rucola - truffelmayonaise - olijvencrumble
KALFSROSBIEF 11.5
little gem - zwarte knoflookcrème - ingelegde rode ui - cherrytomaat - komkommer
GEROOKTE ZALM 13.5
rucola - zongedroogde tomaat - limoenmayonaise - olijvencrumble
FORELSALADE 11.5
gerookte forelsalade - little gem - cherrytomaat - komkommer - ingelegde rode ui - dragoncrème
OUDE KAAS (V) 10.5
huisgemaakte piccalilly - little gem - cherrytomaat - komkommer
RODE BIET (V) 9.5
rode bietentapenade - olijvencrumble - little gem - zongedroogde tomaat - hazelnoot
Warme lunchgerechten
BRIOCHEBROOD PADDENSTOELEN (V) 10.5
briochebrood - gebakken paddenstoelen - dragoncrème
UITSMIJTER (V) 11.5
pain de mer - drie eieren - keuze uit oerham, jonge kaas of/en spek
CROQUE MONSIEUR (V) 9.5
tosti met oerham - jonge kaas - Gruyère - bechamel - ketchup
CROQUE MADAME (V) 10.5
tosti met oerham - jonge kaas - Gruyère - gebakken ei - bechamel - ketchup
KROKETTEN (V) 10.5
pain de mer - twee bourgondische kroketten - Limburgse mosterd
GARNALENKROKETTEN 15.5
pain de mer - twee garnalenkroketten - huisgemaakte remouladesaus