DUBBEL - QUADRUPEL

GRAIN D'ORGE - IMMORTELLE dubbel
In het pittoreske Hombourg vlak over de Belgische grens brouwt Brasserie Grain d'Orge traditionele Belgische bierstijlen. Deze dubbel is een uitstekend voorbeeld van één van de oudste bierstijlen ter wereld: de dubbel. Dit moutig zoete donkere bier met tonen van koffie en karamel krijgt een verfijnde afdronk doordat het bier op hout is gelagerd. Het resultaat is een vleugje hout en vanille dat prachtig past bij onze varkenswangen.

VAN HOPPEN - DUBBEL dubbel
De heren Jos en Roy uit Margraten zijn al van kleins af aan vrienden. Hun passie voor bier besloten ze eerst in de eigen keuken uit te proberen. Met als resultaat een stel bieren dat geweldig in balans is. Deze dubbel is karakteristiek en toegankelijk. Licht bittere toetsen van gebrande mouten met een mooie zoete smaak van karamel en melasse.

VAL-DIEU GRAND CRU quadrupel
Dit warme, volle en krachtige bier van de Abdij Val-Dieu in Aubel is een genot voor de zintuigen. Een zware rakker, vol rijp donker fruit als pruimen en bramen. De donkere mouten zorgen voor licht bittere tonen van koffie. Prachtig als degustatiebier te combineren met bijvoorbeeld een kaasplank of ons chocoladetaartje.