BLOND - TRIPEL

RIMOR BREWERY - COLOMBO hoppig blond
Deze gloednieuwe brouwerij uit Maasmechelen is opgestart door een van onze oud collega's! De colombo is hun eerste bier met frisse tonen van citrus en tropisch fruit. Dit komt door het gebruik van verschillende hopsoorten. Een wereldreis aan smaken dus. Cheers Vera!

BROUWERIJ VAKWERK - HEUVELKE sterk blond
Dit staaltje vakmanschap heet weinig uitleg nodig gezien het een stevige blonde is die z'n mannetje staan kan. Met mooie kruidige tonen en een licht bittertje kunnen we hem inderdaad sterk noemen.

VAN HOPPEN BLOND blond
Twee vrienden die een liefde voor bier delen hebben een etel gekocht en wat geƫxperimenteerd. Een van hun mooie brouwsels is onze van Hoppen Blond. Een lichte blonde met een mooi balans tussen zoete en bittere tonen.

ACHEL 8 BLOND blond
Ex-trappist maar alsnog een klassieker. Deze 8% sterke blonde laat ons zien hoe moutsuikers mooi om kunnen gaan met hopbitters. Het is niet alleen het proberen, maarook het bezoeken waard!

ENIGMA - TAMERA triple
Weer een heerlijk brouwsel van onze Belgische vrienden van Enigma. Tropische tonen en toch nog lekker kruidig. Absoluut een personeelsfavoriet!

RIMOR BREWERY - MERCATOR tripel
Het tweede bier in onze Lokale Helden koeling van deze brouwerij. Wederom een hele bijzondere! De ontdekkingsreis neemt ons mee naar het Oosten, waardoor er een vleugje Szechuan peper in dit bier te vinden is. Fruitige toetsen komen van mandarijn en de kicker is en blijft het aroma van hazelnoot. Hazelnoot??? Ja echt...

VAL-DIEU - TRIPEL tripel
De prachtige abdij van Val-Dieu in Aubel is een genot om te bezoeken. De rit door de heuvels is adembenemend en de tuinen van de paters zijn ieder seizoen indrukwekkend. Vergis je niet, dat is deze tripel ook. Kruidig en warm, mild en zoet. Hier kan je niet mee mis gaan.