NIEUWS

CAFE CHARLEMAGNE ZOEKT HORECATIJGERS 26.05.2021

MAASTRICHT - Door de verlengde openeningstijden van de horeca is Café Charlemagne per direct op zoek naar nieuwe collega's. Zowel het keukenteam als de bedieningstoppers zijn op zoek naar versterking in hun team.
Binnen het jonge, enthousiaste team staat creativiteit en gezelligheid hoog in het vaandel. Het is regelmatig hard werken op het Onze Lieve Vrouweplein, dus echte beunhazen zijn er altijd welkom. Iedereen die interesse heeft in een bijbaan of een vaste aanstelling, mag zich melden aan de bar.

DE TERRASSEN GAAN WEER OPEN
20.04.2021

MAASTRICHT - Het kabinet heeft de heropening van de terrassen aangekondigd. Per 28 april 2021 is het weer mogelijk om van de gastvrijheid in de horeca te genieten.
Café Charlemagne staat weer volledig gereed om alle gasten van lunch te voorzien. De deuren gaan op woensdag om 12.00 open. Reserveren wordt aangeraden, aangezien de plaatsen beperkt zijn. Het is tevens mogelijk om langs te lopen en u te melden bij het personeel.
Reserveren doet u via deze link: BookDinners Charlemagne

CHARLEMAGNE VOEGT ZICH BIJ BLÖKSKE UM
18.01.2021

MAASTRICHT - Café Charlemagne op het Onze Lieve Vrouweplein in Maastricht doet vanaf zaterdag 30 januari mee met het Blökske Um. Dit ontzettend leuke initiatief van Jyll Kicken organiseert in het weekend twee wandelroutes door de stad.
Tijdens de route zijn er verschillende stops bij horecagelegenheden om een hapje en een drankje te genieten. Speciaal voor het Blökske Um zal het team van Charlemagne Glühbier serveren, naast hun reguliere Take Away gerechten in het weekend.
Reserveren is noodzakelijk vanwege het beperkte aantal deelnemers. Voor reserveringen en andere informatie, kan u terecht op de website van de organisatie.


HORECA SLUIT DEUREN WEDEROM 14.10.2020

DEN HAAG - Horecagelegenheden sluiten vanaf woensdag 14 oktober de deuren voor de tweede keer. Dit werd bevestigd op de persconferentie van minister president Rutte afgelopen dinsdag.
Ook het team van Cafe Charlemagne zal het werk weer moeten neerleggen. Het is voor velen een grote teleurstelling na een gezellig terrasseizoen de afgelopen maanden. Toch houden ze goede moed: "Wij hopen iedereen snel weer in het zonnetje te kunnen zetten op het mooiste plein van Nederland. Haw Pin en tot snel."